"У справі про зникнення і вбивство головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва є інформація, яка дозволяє говорити, що злочин буде розкритий", - заявив 28 грудня журналістам прокурор Харківської області Геннадій Тюрін. Він додав, що "справа має перспективу".

За словами прокурора, справа перебуває у провадженні слідчого з особливо важливих справ Головного слідчого управління МВС України. Контроль над розслідуванням здійснює безпосередньо Генеральна прокуратура України.

Довідка "SQ". 11 серпня 2010 р. В.Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору і не повернувся. Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею "умисне вбивство".

У березні 2011 р. міліція оголосила в розшук двох підозрюваних у причетності до його зникнення: зокрема, розшукуються 32-річний мешканець Первомайського Дмитро Уваров і 34-річний харків'янин, колишній міліціонер Андрій Козар. 13 липня прокурор Харківської області Г.Тюрін заявив, що в кримінальній справі про вбивство В.Климентьєва залишилася одна версія: зникнення журналіста пов'язане з його професійною діяльністю. У жовтні цього року співробітники Міністерства внутрішніх справ встановили місцезнаходження одного з основних підозрюваних.