Генерал-майор податкової міліції Андрій Роздайбіда призначений першим заступником голови - начальником управління податкової міліції (УПМ) ДПА у Харківській області. Як повідомили "SQ" у прес-службі управління податкової міліції, новий начальник приступив до роботи в середині вересня.

Як повідомляло раніше "SQ", у серпні з посади першого заступника голови ДПА у Харківській області - начальника управління податкової міліції був звільнений Микола Горобинський. Обов'язки начальника управління виконував заступник начальника, полковник податкової міліції Федір Кайдалов.

Довідка "SQ". Роздайбіда Андрій Володимирович народився 15 листопада 1961 р. у сел. Перещепине Новомосковського району Дніпропетровської області. Закінчив Київську вищу школу МВС СРСР, аспірантуру Національної академії ДПС України. Кандидат юридичних наук. З листопада 1999 р. працював на керівних посадах в органах УНМ ДПА в Дніпропетровській області. З лютого до вересня 2011 р. очолював УПМ ДПА у Кіровоградській області.

М.Горобинський був призначений начальником обласного управління податкової міліції у квітні 2011 р. Раніше, до червня 2010 р., М.Горобинський був начальником управління податкової міліції ДПА у Львівській області. До М.Горобинського начальником управління податкової міліції був Сергій Бандурка (призначений у листопаді 2010 р.) - син ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Олександра Бандурки.