Специальные места для продажи продуктов по установленной властью цене появятся в харьковских супермаркетах - М. Добкин"За останні два тижні ціни на жодну групу товарів не зросли. Якщо мінімальні дії призвели до того, що ціни на продукти харчування стали падати, то наступний наш крок буде спрямований на зниження цін", - заявив в ефірі обласного радіо голова Харківської облдержадміністрації ( ХОДА) Михайло Добкін, передав офіційний сайт ХОДА.

"Після закінчення виборів ми проведемо серйозну нараду з усіма керівниками торговельних мереж на предмет того, щоб створити в кожному великому супермаркеті, або універсамі спеціальні місця, де будуть продаватися продукти встановленої розпорядженням голови ХОДА ціною. Щоб націнки не перевищували средневстановленних по області. Ми потрохи перейдемо до тих цін, які є на ярмарках у Харкові та області. Ми перемістимо але ці ціни на ринки, знизивши ринкові ціни до ціни ярмарків, а далі ми підемо в торговельні мережі", - підкреслив М.Добкін.

Також він зазначив, що ярмарки будуть працювати до того моменту, поки вони будуть потрібні харків'янам і мешканцям області.

Довідка "SQ". Продовольчі ярмарки проходять на пл.Свободи, а також у районах Харкова з вересня. За даними ХОДА, ціни на них значно нижче ринкових.