Прокуратура Комінтернівського району Харкова проводить перевірку законності звільнення колишніх працівників ХКП "Міськелектротранс" та невиплати їм заробітної платні. Про це повідомили "SQ" у прокуратурі з посиланням на першого заступника прокурора Харкова Олександра Бондаренка.

Перевірка проводиться прокуратурою спільно з Територіальною державною інспекцією з праці в Харківській області. Також прокуратура направила листа міському голові Геннадію Кернесу з вимогою ліквідувати заборгованість із заробітної платні на підприємстві. Перевірка була ініційована після пікету працівників і колишніх працівників підприємства, що пройшов 25 квітня. Вони пікетували міськраду, домагаючись повернення заборгованостей. Працівники прокуратури міста Харкова зустрілися з учасниками акції. Як заявив на сесії Г.Кернес, на підприємстві немає заборгованості із зарплати, є заборгованість з виплати відпускних та страхових внесків.

Довідка "SQ". 25 квітня більше десяти працівників та колишніх диспетчерів КП "Міськелектротранс" пікетували міськраду, домагаючись погашення заборгованостей із зарплати, до Пенсійного фонду, виплати відпускних.