Е. Олешко и  Л. Давыдова стали заместителями председателя Харьковского облсоветаОлена Олешко обрана першим заступником голови Харківської облради, Людмила Давидова - заступником голови. Як повідомив кореспондент "SQ" з сесійної зали, про це повідомила голова лічильної комісії облради Наталія Левченко. О.Олешко отримала 104 голоси "за", проти - 4; Л.Давидова отримала 105 голосів "за", проти - 4, утрималися - 3.

Раніше голова Харківської облради Сергій Чернов на першій сесії облради VI скликання запропонував кандидатуру заступника голови Харківської облорганізації Партії регіонів Олени Олешко на посаду першого заступника голови облради. На посаду заступника голови облради запропоновано кандидатуру Людмили Давидової (партія "Сильна Україна"). Голосування за заступників голови облради було таємним.

Довідка "SQ". О.Олешко народилася 23 жовтня 1945 р. у Миргороді Полтавської області. У 1969 р. закінчила Харківський педагогічний інститут (кваліфікація - вчитель математики з викладанням англійською мовою; зараз ВНЗ - Харківський державний педагогічний університет). У 1994 р. закінчила Українську державну юридичну академію (спеціальність - правознавство, кваліфікація - юрист; зараз виш - Національна юридична академія ім.Ярослава Мудрого). З 2002 р. - помічник народного депутата України на громадських засадах. У 2006 р. була обрана депутатом Харківської міськради від Партії регіонів, працювала заступником голови постійної комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності. У 2010 р. обрана депутатом Харківської облради.

Л.Давидова народилася 19 жовтня 1957 р. Має дві вищі освіти (вчитель російської мови та літератур, юрист). Народний депутат України 4-го скликання (2002 - 2006 рр.) від Валківського району Харківської області. У ході виборів-2006 висувалася в нардепи за списками "Народного блоку Литвина", який не подолав тривідсоткового бар'єру. У 2006-2010 рр. - депутат Краснокутського райради. Президент обласного фонду "Турбота" (з 2002 р.). У 2004 р. - довірена особа кандидата в президенти України Віктора Януковича, в 2010 р. - довірена особа кандидата в президенти Сергія Тігіпка. Була генеральним секретарем партії "Нова демократія", заснованої Євгеном Кушнарьовим. Вийшла з партії 2010 р. На виборах до Харківської обласної ради 6-го скликання балотувалася за 25-м одномандатним виборчим округом і за списком партії "Сильна Україна" (обрана).