Товариство з обмеженою відповідальністю "Майдан" увечері 24 жовтня закінчило друк виборчих бюлетенів, виготовлених на замовлення Харківської обласної виборчої комісії. Всього було надруковано 4 млн. 600 тис бюлетенів. Про це 25 жовтня заявив журналістам директор ТОВ "Майдан" Олексій Стожук.

За його словами, бюлетені повинні були бути надруковані до 21 жовтня, проте підприємство не вклалася у терміни, через те що на роботу було відведено мало часу. О.Стожук зазначив, що ніхто не зміг би надрукувати таку кількість бюлетенів швидше. Надруковано 68 видів бюлетенів з різним текстом і різного формату. "Ми вже передали облвиборчкому близько 1 млн. 800 тис. бюлетенів. Останні три доби бюлетені завантажують для перевезення в села", - заявив О.Стожук.

Директор підприємства також повідомив, що згідно угоди, укладеної між ТОВ "Майдан" і "Фоліо плюс", усі бюлетені друкувалися на верстатах фірми "Фоліо плюс".

Довідка "SQ". Територіальні виборчі комісії в Харківській області не отримали вчасно бюлетенів для голосування через дефіцит підприємств, які їх друкують. Про це 25 жовтня заявив журналістам голова Харківської обласної виборчої комісії (ОВК) Олександр Русанов. За його словами, причиною затримки стали деякі технічні проблеми. "Комісії були сформовані пізно. Тільки коли був затверджений їх склад, почалися пошуки типографського підприємства. Коли ми знайшли "Майдан", вони заявили, що роботу виконають", - підкреслив О.Русанов. Він також зазначив, що не знав про те, що ТОВ "Майдан" орендує обладнання для друку бюлетенів у ТОВ "Фоліо". Також О.Русанов підкреслив, що ні з якими іншими підприємствами, крім ТОВ "Майдан", облвиборчком не укладав договорів на друк бюлетенів.