Службу МЧС в Харьковской области сократили на 30%У Харківській області провели кадрову реформу підрозділів МНС, скоротивши штат на 30%. Про це повідомив журналістам начальник Головного управління МНС в Харківській області Павло Одарюк. За його словами, штат був зменшений в підрозділах забезпечення, скорочені зайві посади керівників, була приведена в порядок структура управління, де об'єднали схожі за завданнями підрозділи.

Як зазначив П. Одарюк, зокрема, кількість заступників начальника управління скоротилося на 50%. "Скорочення чисельності абсолютно не позначилося на бойових підрозділах, які чергують у районах міста та області. В них штат співробітників залишився незмінним", - заявив П. Одарюк.

Довідка "SQ". У 2010 р. в країні була розпочата адміністративна реформа. Вона проводиться для оптимізації державних служб, системи центральних органів виконавчої влади та підвищення ефективності державного управління. У ході реформи була скорочена кількість міністерств і відомств, а також реорганізована структура Кабінету міністрів. Також планується реорганізація облдержадміністрацій і органів місцевого самоврядування.