Основні фігуранти публікацій у харківській газеті "Новий стиль" будуть допитані в ході слідства за фактом зникнення головного редактора газети Василя Климентьєва. Про це 21 серпня у Харкові заявив заступник генерального прокурора України Юрій Дьомін, відповідаючи на питання "SQ": "чи будуть допитані у цій справі голова Державної податкової адміністрації в Харківській обл. Станіслав Денисюк, перший заступник прокурора Харківської обл. Сергій Хачатрян і суддя Київського районного суду Володимир Плетньов". За словами Ю.Дьоміна, також буде допитане велике коло можливих свідків, зокрема, відпочиваючих на пляжі, де був знайдений човен з телефоном журналіста, співробітники правоохоронних органів і ті, з ким В.Климентьєв стикався у своїй професійній діяльності. За його словами, слідство відпрацьовує 10 версій зникнення журналіста.

Довідка "SQ". Близькі родичі В.Климентьєва (1943 р.н.) 12 серпня о 22.30 звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що він пішов з дому і не повернувся. Міліція 15 серпня порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Мобільний телефон і ключі В.Климентьєва були знайдені 17 серпня в гумовому човні на Печенізькому водосховищі (сел.Старий Салтів Вовчанського р-н).

В.Климентьєв займався журналістськими розслідуваннями, пов'язаними з розкриттям фактів корупції в силових органах. За словами співробітника газети "Новий стиль" Юрія Хомайка, в останні три роки основними фігурантами розслідувань газети були С.Денисюк, В.Плетньов і С.Хачатрян.