Учора, 19 грудня, на засіданні Кабміну була виділена додаткова субвенція регіонам України, в тому числі для Харківської області. Про це 20 грудня на сесії Харківської облради повідомив голова облради Сергій Чернов. За його словами, субвенція направлена ​​на виплату зарплати співробітникам бюджетних організацій, а також на оплату енергоносіїв.

Як зазначив Чернов, зараз розподілити субвенцію немає можливості, оскільки потрібно отримати відповідне рішення Кабміну. "Тому сьогодні ми сесію не закриємо, а перенесемо її роботу на понеділок (початок - о 14.00). Таким чином, ми зможемо ухвалити рішення про розподіл отриманих коштів, після чого їх приймуть райони та міста області, і виплатять заборгованості", - зазначив Чернов.

Він також повідомив, що на продовження засідання сесії в понеділок буде також розглянуте питання реформування служби екстреної медичної допомоги. В цілому порядок денний сьогоднішньої сесії складається з 55 питань, які будуть розглянуті сьогодні, а потім буде оголошена перерва до понеділка.