Новый начальник харьковской ГАИ А. Ершов представлен коллективуНовий начальник управління ДАІ в Харківській області полковник міліції Олександр Єршов сьогодні, 17 квітня, був представлений колективу.

О.Єршова представив начальник Головного управління МВС України в Харківській області Віктор Козицький. Він побажав О.Єршову успіхів у роботі та подальших професійних досягнень.

Довідка "SQ". О. Єршов народився 8 червня 1967 р. у с. Первомайське Тамбовської області Російської Федерації. Освіта - вища (закінчив Національну академію внутрішніх справ). У 1992 р. вступив на службу до органів внутрішніх справ на посаду старшого інспектора дорожньо-патрульної служби 1-й спеціалізованій роти полку дорожньо-патрульної служби ДАІ. У ДАІ пропрацював майже 20 років, обіймав керівні посади. З 2010 р. очолював облуправління ДАІ в Чернігівській області.

У кінці жовтня 2011 р. начальник управління ДАІ Головного управління МВС України в Харківській області Ігор Швидкий пішов на пенсію. Він очолював управління з 2005 р.