Все сотрудники ГНА в Харьковской области уволены

Усі співробітники ДПА в Харківській області звільнені. Про це повідомили "SQ" у Державній податковій службі (ДПС) у Харківській області. Звільнення відбулося в рамках адміністративної реформи у зв'язку зі створенням на базі Державної податкової адміністрації нової структури - Державної податкової служби. Функції нової організації залишаються колишніми.

Зараз працює комісія, яка буде приймати колишніх співробітників на роботу до нової структури. "В основному, всіх колишніх співробітників візьмуть на роботу, але когось, можливо, і не приймуть", - зазначили в ДПС.

За даними податкової служби, 8 лютого була проведена держреєстрація Державної податкової служби у Харківській області (виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців від 8.02.2012 р.). У рамках проведеної реорганізації була проведена оптимізація всієї податкової служби - як у районах, так і в області, зокрема, були об'єднані деякі підрозділи.

Довідка "SQ". Реорганізація податкової служби України розпочалася у жовтні 2011 р. У ДПА в Харківській області була створена комісія з реорганізації податкової служби, яку очолював перший заступник голови ДПА у Харківській області - начальник управління податкової міліції, а нині - голова ДПС у Харківській області Андрій Роздайбеда.