Поездка президента Украины В. Януковича в Харьков переносится на один деньПоїздка президента України Віктора Януковича до Харкова переноситься. Як повідомили "SQ" у прес-службі компанії "DCH", глава держави приїде до Харкова 14 грудня, а не 13-го, як було заплановано раніше.

"Програма візиту поки залишається незмінною. Президент серед іншого візьме участь в урочистому відкритті 5-зіркового готелю "Kharkiv Palace", побудованої компанією "DCH", - відзначили в прес-службі компанії.

Довідка "SQ". Як повідомив раніше голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, у харківському регіоні за участю президента будуть відкриті два об'єкти охорони здоров'я - нова лікарня у сел.Липці Харківського району та реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні.

Здача готелю "Kharkiv Palace" в експлуатацію і церемонія її урочистого відкриття спочатку були заплановані на 5 грудня 2011 р. Обсяг інвестицій голови правління групи компаній "DCH" Олександра Ярославського в будівництво готелю складає 126 млн.дол. Готель розрахований на 180 апартаментів. Під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у 2012 р., згідно з підписаним з УЄФА договором, у "Kharkiv Palace" перебуватиме штаб-квартира європейського футбольного союзу. Тут же будуть проживати цільові групи (так звана "сім'я") УЄФА.