Сім торгових об'єктів біля виходу зі станції метро "Пролетарська" в Харкові встановлені незаконно і мають бути знесені. Питання про їх знесення протягом місяця буде розглядатися на засіданні виконкому міськради. Про це 11 червня під час виїзної наради комісії міськради з благоустрою заявив директор Департаменту комунального господарства Харківської міськради Віктор Кітанін.

Серед об'єктів, що підлягають знесенню, - кафе "Кулиничи", кіоски, зали "інтернет-розваг". В. Китанін попросив представників міліції до 14 червня перевірити, як ці об'єкти підключили електрику і хто дозволив їм це зробити. За словами В. Кітаніна, у всіх перерахованих торгових об'єктів немає договору оренди землі.

Також В. Китанін заявив, що всі кіоски, які знаходяться в радіусі 20 м від виходів з метро, будуть знесені або пересунуті, оскільки, згідно вимогам техніки безпеки, біля кожного виходу з метро повинна бути вільна 20-метрова зона. Це питання також буде найближчим часом розглянуте на засіданні виконкому міськради.