Водолази обстежили 70% Печенізького водосховища (Харківська обл.) у пошуках тіла зниклого головного редактора газети "Новий стиль" Василя Климентьєва. Про це 10 вересня заявив журналістам перший заступник генерального прокурора України Віктор Пшонка. За його словами, правоохоронці не виключають, що В.Климентьєв потонув у Печенізькому водосховищі. "Ви знаєте, що було знайдено човен з речами зниклого. Зараз всі обставини з'ясовують", - підкреслив В.Пшонка.

За його словами, слідство на виключає, що В.Климентьєв живий. "Поки немає трупа, існує остання надія, що людина жива", - заявив заступник прокурора.

Слідство у справі про зникнення головного редактора газети "Новий стиль" веде Головне слідче управління Міністерства внутрішніх справ під прямим прокурорським наглядом ГПУ, зазначив В. Пшонка. "Генеральний прокурор і міністр внутрішніх справ особисто доповідають президенту України про хід розслідування", - додав він.

Довідка "SQ". 12 серпня родичі головного редактора газети "Новий стиль" В. Климентьєва звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що напередодні журналіст пішов з дому і не повернувся. Під час перевірки працівники міліції з'ясували, що 11 серпня В.Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору. Зараз міліціонери розшукують журналіста.

Слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Правоохоронці відпрацьовують 8 версій у справі. За словами В.Пшонки, опитано більше 500 свідків, проведено 45 різних експертиз. На цей момент підозрюваних і обвинувачуваних у справі немає.