Прокуратура Харківської області проводить нову перевірку фактів невиплати зарплати працівникам КП "Міськелектротранс". Про це 10 січня повідомили "SQ" у прес-службі облпрокуратури.

Прокурор області Геннадій Тюрін 6 січня скасував ухвалену раніше постанову прокуратури про відмову в порушенні кримінальної справи за фактами невиплати зарплати працівникам підприємства.

Довідка "SQ". Співробітники "Міськелектротрансу" з 20 до 25 грудня проводили акцію протесту, вимагаючи погашення боргів із зарплати. За їх словами, зарплату на підприємстві не платили чотири місяці, борг на момент початку акції складав 22,4 млн.грн.

22 грудня харківський міський голова Геннадій Кернес заявив, що на виплату зарплати "Міськелектротрансу" виділено 13 млн.грн. 23 грудня працівникам "Міськелектротрансу" була виплачена зарплата за серпень, почалася виплата заборгованості за вересень. 25 грудня транспортники припинили страйк.

Прокуратура області перевірила факти невиплати зарплати на підприємстві і прийняла постанову про відмову в порушенні кримінальної справи.