А. Бандурка призначений в.о. ректора Харківського університету внутрішніх справ

Заступник міністра внутрішніх справ України Леонід Зима 9 квітня представив Олександра Бандурку як в.о. ректора Харківського національного університету внутрішніх справ. Про це повідомили “SQ” в університеті.

Голова Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Михайло Добкін та голова Харківської облради Сергій Чернов привітали А. Бандурку з призначенням на посаду ректора. Про це повідомив офіційний сайт ХОДА.
 

Довідка "SQ". Посада ректора Харківського національного університету внутрішніх справ до квітня 2010 р. займала Ганна Пономаренко.

А. Бандурка народився 24 квітня 1937 р. в Черкаській області. Закінчив Харківський інженерно-економічний інститут (зараз - Харківський національний економічний університет) та Харківський юридичний інститут (зараз - Національна юридична академія України ім.Я.Мудрого).

З лютого 1959 р. - на службі в органах внутрішніх справ, пройшов шлях від лейтенанта до генерал-полковника міліції, від слідчого до начальника Головного управління МВС УРСР і управління МВС в Харківській області. Був ректором, пізніше - головою наглядової ради Національного університету внутрішніх справ. Починаючи з 1990 р., чотири рази обирався до Верховної Ради.