М. Добкин назначил себе еще одного заместителя Колишній заступник прокурора Харківської області Олег Анпілогов призначений заступником голови Харківської облдержадміністрації (ХОДА). Розпорядження про це розміщене на офіційному сайті ХОДА. Анпілогову присвоєно 7-й ранг держслужбовця, його стаж державної служби складає більше 25 років.

За даними "SQ", Анпілогов буде відповідати в ХОДА за юридичні питання.

У голови ХОДА Михайла Добкіна стало сім заступників - крім Анпілогова це Юрій Сапронов, Ігор Шурма, Євген Савін, Василь Хома, Андрій Моченков, а також перший заступник Валентин Дулуб.

Як заявив журналістам прокурор Харківської області Геннадій Тюрін, будь-яка людина має право на вибір професії. "Якщо Олег Вікторович визнав за необхідне змінити роботу і спробувати себе які службовця облдержадміністрації, то цей вибір треба поважати. Як я оцінюю цей перехід? Я скажу так: останнім часом склалися нормальні робочі відносини між керівниками правоохоронних органів та органів влади. Не треба влаштовувати велику переписку, переконувати когось, що треба дотримуватись законів, достатньо погодити питання телефоном, і вживаються реальні заходи", - заявив прокурор. За його словами, досвід Анпілогова в прокуратурі допоможе йому в роботі в облдержадміністрації. "Нам же ще простіше буде здійснювати спільну роботу", - зазначив Тюрін.
 

Довідка "SQ". 8 липня на конференції Харківської облорганізації Партії регіонів Анпілогову вручили членський квиток партії.