А. Роздайбеда назначен начальником налоговой службы в Харьковской областиАндрій Роздайбіда призначений начальником Державної податкової служби у Харківській області. Відповідний наказ 30 грудня 2011 р. підписав начальник Державної податкової служби України Олександр Клименко.

 

Довідка "SQ". Андрій Володимирович Роздайбіда народився 15 листопада 1961 р. у сел. Перещепине Новомосковського району Дніпропетровської області.

Освіта вища. У 1991 р. закінчив Київську вищу школу МВС СРСР; у 2003 р. - аспірантуру Національної академії ДПС України. З 1981 по 1983 рр. - служба в армії. З 1983 по 1998 р. працював в органах внутрішніх справ.

Працювати у податковій міліції почав 12 травня 1998 р.

У грудні 1998 р. призначений начальником відділу оперативно-економічного аналізу щодо відстеження криміногенних процесів у сфері оподаткування управління податкової міліції ДПА в Дніпропетровській області.

З листопада 1999 р. працював на керівних посадах в органах УНМ ДПА в Дніпропетровській області.

З лютого 2008 по липень 2010 р. - перший заступник голови - начальник управління податкової міліції ДПА в Дніпропетровській області.

З лютого по вересень 2011 р. очолював управління податкової міліції ДПА у Кіровоградській області.

З вересня 2011 р. - перший заступник голови - начальник управління податкової міліції ДПА в Харківській області.

Кандидат юридичних наук, генерал-майор податкової міліції.

Раніше ДПС у Харківській області очолював Станіслав Денисюк. 30 грудня він заявив, що подав заяву про звільнення.

Як повідомило раніше "SQ" інформоване джерело в податковій, була створена комісія з реорганізації податкової служби. У ДПА в Харківській області комісію з реорганізації очолив перший заступник голови ДПА у Харківській області - начальник управління податкової міліції Андрій Роздайбеда. Голова ДПА у Харківській області С. Денисюк перебував у відпустці.