Друга хода голландських уболівальників від фан-зони на площі Свободи до стадіону "Металіст" зараз проходить у Харкові. У ході беруть участь близько 15 тисяч осіб - практично у два рази більше, ніж попереднього разу (9 червня, в день матчу Нідерланди-Данія). В колоні разом з голландцями йде трохи німецьких уболівальників і харків'яни.

О 18.00 колона стартувала з вул. Іванова від будівлі Харківської облдержадміністрації, далі колона пройшла вул. Пушкінською та звернула з пл.Конституції на Московський проспект. Після цього голландські вболівальники від Червоношкільної набережної через пр. Гагаріна вийшли на вул.Тарасівську і пішли до стадіону "Металіст", де о 21.45 відбудеться матч групового турніру фінальної частини Євро-2012 між Голландією і Німеччиною.

У голові колони, за традицією, слідує фірмовий помаранчевий автобус "Orange Club", на якому встановлені колонки, грає музика. З автобуса пускають стрічкові феєрверки. Колону супроводжують співробітники ДАІ та міліції. Всі голландські фани одягнені в колір національної збірної - помаранчевий, на багатьох карнавальні костюми. Вболівальники співають голландські фанатські пісні.

Цього разу набагато більше харків'ян привітали голландців з балконів і тротуарів вулиць. На деяких вікнах вивісили прапори збірної Нідерландів та плакати з побажаннями голландцям перемоги. У відповідь голландці скандували "Україна", "Шева" і "Харків".