На автостанции в районе Центрального рынка построят пассажирский терминалАвтостанція в районі Центрального ринку в Харкові буде реконструйована. Про це 31 серпня під час прямої телефонної лінії в редакції газети "Комсомольська правда" в Україні "повідомив голова Ленінської райадміністрації Харкова Володимир Наконечний.


За його словами, зараз доводиться до ладу фасад будівлі автостанції. Проект будівництва терміналу ще розробляється, ставиться завдання побудувати термінал європейського рівня. "Я думаю, що до квітня - травня наступного року термінал буде готовий. Не виключаю, що це буде зроблено раніше. У районі Центрального ринку триває ще одне будівництво - нового корпусу Будинку торгівлі, що примикає до автостанції", - заявив В.Наконечний.

Він також розповів, що в районі здійснюється благоустрій вулиць. Зараз ремонтується вул.Червоноармійська (район Південного вокзалу) та вулиці у напрямку пл.Свободи. Крім асфальту замінюють і систему зливової каналізації. На вул.Червоноармійській покладений перший шар асфальту, і це вже проїжджа частина вулиці. Потім ремонтуватимуться трамвайні колії у напрямку Центрального ринку. Вулиця Полтавський Шлях вже відремонтована.

Як повідомив В.Наконечний, здійснена колосальна робота з ремонту вул.Котлова (обсяг витрат - в межах 3-3,5 млн.грн.). "Залишаються проблемними вулиці - Лагерна, Довгалевського і та частина Котлова, яка ще не відремонтована. Поки ми здійснюємо на цих ділянках поточні ямкові ремонти, але є плани в наступному році зробити капремонт цих вулиць", - зазначив В.Наконечний.