Перший камінь Парку сімейного відпочинку закладений в Харкові. Урочиста церемонія відбулася 30 травня в Центральному парку культури і відпочинку ім.М.Горького. У церемонії взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, в.о. харківського міського голови Геннадій Кернес, а також мешканці Харкова.

За словами М. Добкіна, парк планується відкрити 2012 р. Це буде комплекс із сучасними атракціонами та зонами відпочинку.

"Всупереч всім тим, хто говорить, що все навколо знищується, сьогодні ми спостерігаємо яскравий приклад того, що все відроджується. Незалежно від того, хто яку посаду обіймає, ми з М. Добкіним продовжуємо реалізовувати програми відродження міста. Сьогодні ми заклали цей камінь, щоб діти вірили, що, як у казці, він перетвориться на гарний парк. Тут будуть сучасні і безпечні атракціони з Італії, Китаю, Росії, США і Франції ", - зазначив Г. Кернес.

Як пояснило "SQ" інформоване джерело, детальний проект створення парку ще розробляється, тому поки ще рано говорити про обсяги і джерела фінансування проекту.