КП "Центральний парк культури і відпочинку імені Горького" замовило десять декоративних конструкцій. Переможцем тендеру на виготовлення декорацій стала фізична особа - підприємець Крутько А.В. Сума договору, підписаного 28 листопада, - 712 тис. 600 грн. Про це повідомив "Вісник державних закупівель".

Наймасштабніша конструкція буде у вигляді села в джунглях і розміститься на площі більше 300 кв.м. Її вартість складе 454 тис.грн. Також у парку встановлять декоративні конструкції індійської, японської, французької, давньоримської, давньоєгипетської та азіатської тематики. Крім того, з'являться декорації, пов'язані з темами піратів і Диким Заходом, а також конструкція з літаками.

Також КП "Центральний парк культури і відпочинку імені Горького" провело тендер на благоустрій парку і створення транспортно-пішохідної мережі. Роботи виконує компанія "Рівень". Благоустрій, укладання доріжок і тротуарів обійдеться в 54 млн.грн.

Довідка "SQ". Центральний парк культури і відпочинку ім.Горького був урочисто відкритий після реконструкції 23 серпня. На території парку працюють тематичні майданчики і 36 нових атракціонів, вироблених у Німеччині, Італії, Канаді та Франції, серед них - "американські гірки", найбільше в Україні колесо огляду (висота - 55 м), Будинок жахів, а також атракціони для маленьких дітей, комплекс для любителів екстремальних видів спорту, ретро-зона, ставок з човнами, автодром, альтанки для любителів доміно, контактний зоопарк та інші об'єкти.

У парку вже встановили декоративні конструкції: "Канада", "Англія", "Єгипет", "Майя", "Вхідна група", "Дикий Захід". У французькій зоні встановлена ​​французька карусель, поруч - кафе. Також у парку працюють баскетбольне і чотири футбольні поля

У перспективі в парку планують встановити нові, більш екстремальні "американські гірки". Також взимку в парку відкриється сімейно-розважальний центр, який буде працювати цілий рік.

Вартість дитячого квитка на атракціони в парку Горького складають 15 грн., квиток для дорослого - від 25 до 35 грн. Парк Горького працює щодня з 10.00 до 23.00.