Неизвестные облили кислотой автомобиль депутата облсовета И. Варченко
Невідомі увечері 28 вересня облили кислотою автомобіль "Toyota Camry", що належить депутату Харківської облради (фракція "Батьківщина") Івану Варченку. Інцидент стався в Дергачах після зустрічі депутата з місцевими мешканцями. Про це І.Варченко повідомив "SQ".

За його словами, зустріч була присвячена питанням екології та здоров'я людей, які мешкають у будинках, розташованих поруч зі звалищем. На зустрічі були присутні близько 50 осіб, серед них - представники місцевих органів влади, зокрема мер Дергачів Олександр Лисицький. За словами І.Варченка, чиновники вели себе "украй агресивно". Після зустрічі з мешканцями депутат побачив, що задня частина його автомобіля облита невідомою речовиною, що сильно пахла оцтом. За словами І.Варченко, кислота "проїла" фарбу до металу - пошкоджені задні двері, бампер, стійки, фари і багажник. Депутат звернувся з приводу інциденту до Дергачівського райвідділу міліції. Він пов'язує подію зі своєю політичною діяльністю і заявляє, що влада" сформувала в місті таку атмосферу, за якої можливі такі речі".

У центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області "SQ" повідомили, що І.Варченко подав заяву в міліцію за даним фактом. Зараз проводяться експертиза й опитування свідків.