Фасади 101 житлового будинку, розташованого в кілометровій зоні навколо харківського стадіону "Металіст", будуть відремонтовані цього року. На капітальний ремонт фасадів цих будинків з міськбюджету планується виділити 11,150 млн.грн. Про це 29 березня на засіданні постійної комісії Харківської міськради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста повідомив заступник директора Департаменту житлового господарства Олександр Лемента.

За його словами, також буде відремонтовано фасади 112 житлових будинків, які розташовані по основних маршрутах Євро-2012. На ці цілі планується виділити 12,4 млн. грн. Окрім того, на ремонт під'їздів виділять 5 млн. грн., на ремонт житлових будинків після пожеж - 4 млн.грн.

Також О.Лемента повідомив, що цього року буде виконано поточний ремонт покрівель 917 житлових будинків, на що передбачено 13 млн.787 тис.грн., та проведено капітальний ремонт покрівель 63 житлових будинків, на що буде витрачено 9 млн. 141 тис. грн.