Кабінет міністрів України рекомендував перенести робочий день з п'ятниці 9 березня на суботу 3 березня. Про це повідомили в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну з посиланням на розпорядження Кабміну "Про перенесення робочих днів у 2012 р.". Так, 8-11 березня в Україні будуть вихідними днями.

Як наголошується в постанові, для створення сприятливих умов святкування 8 березня - Міжнародного жіночого дня, 1 і 2 травня - Дня міжнародної солідарності трудящих та 28 червня - Дня Конституції України, а також раціонального використання робочого часу рекомендовано керівникам підприємств, установ і організацій, у яких встановлений п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, перенести у 2012 р. робочі дні з:

п'ятниці, 9 березня, - на суботу, 3 березня;

понеділка, 30 квітня, - на суботу, 28 квітня;

п'ятниці, 29 червня, - на суботу 7 липня.

Розпорядження не стосується органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта", Державної казначейської служби та банківських установ. Спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.