Артисты оперы и филармонии дадут концерты в здании Южного вокзалаПрацівники вокзалу "Харків-Пасажирський" та творчі колективи Харкова підготували святкову програму до Нового року і Різдва. Про це 28 грудня повідомили "SQ" у прес-службі Південної залізниці.

За даними прес-служби, з 27 грудня 2011 до 6 січня 2012 р. у головному залі вокзалу пасажири зможуть почути живу музику у виконанні струнного квартету Харківського національного театру опери та балету ім. Лисенка (з 15.30 до 16.30) перед відправленням поїзда "Столичний експрес".

28 грудня в головному залі вокзалу відбудеться виступ тріо трубачів Харківської обласної філармонії.

З 26 до 30 грудня в головному залі вокзалу та на приміському терміналі "Б" буде представлене колірне святкове відеошоу з проекцією на площині внутрішніх поверхонь стін.

З 26 до 31 грудня пасажирам та гостям міста в головному залі вокзалу та на приміському терміналі "Б" покажуть інтерактивні підлогові ігрові відеопроекції. Також всередині вокзалу Дід Мороз буде вітати дітей з Новим роком і вручати їм сувеніри. Цього року всі будівлі вокзалу "Харків-Пасажирський" і приміського терміналу прикрашені святковим підсвічуванням.