Гражданская панихида по погибшему в автокатастрофе начальнику метрополитена С. Мусееву проходит в ХарьковеГромадська панахида по загиблому в автокатастрофі начальнику КП "Харківський метрополітен" Сергію Мусєєву проходить 27 серпня в ДК міліції. Як передав кореспондент "SQ", на панахиді присутні голова Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Михайло Добкін, в.о. міського голови - секретар Харківської міськради Геннадій Кернес,голова Харківської облради Сергій Чернов, перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, перший заступник міського голови Олександр Кривцов та інші представники місцевої влади. Серед декількох десятків траурних вінків стоять вінки від обласної та міської влади. На церемонію прощання з С.Мусєєвим прийшли сотні харків'ян, серед яких директор Харківської обласної філармонії Юрій Янко і ректор Харківської державної зооветеринарної академії Валерій Головко.

С.Мусєєва поховали на почесному кварталі 2-го міського кладовища.

 

Довідка "SQ". С.Мусєєв 25 серпня загинув у автокатастрофі. Близько 22.00 на 502-му км автодороги Харків-Сімферополь, в Генічеському районі, С. Мусєєв, який перебував за кермом машини, виконуючи обгін на високій швидкості, виїхав на зустрічну смугу, не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем "Hyundai Tucson".

Мусєєв Сергій Зінятовіч народився 21 липня 1960 р. Освіта вища. Закінчив Донецький державний університет за спеціальністю "Організація керівництва промисловим виробництвом". Працював на керівних посадах у кількох приватних підприємствах, у тому числі в АТ "Концерн" АВЕК і Ко ".

З початку 2006 р. працював у харківському метрополітені, в квітні 2006 р. був призначений його начальником. 14 січня 2008 р. був усунений з посади начальника метрополітену. В.о. начальника метрополітену був призначений Геннадій Броншпак. 8 серпня 2008 р. Верховний Суд України поновив С.Мусєєва на посаді начальника ДП "Харківський метрополітен", і 17 листопада він знову вступив на посаду.