Реконструйовану набережну р.Лопань біля Центрального ринку в Харкові відкриють 20 листопада. Про це 26 жовтня повідомив "SQ" представник підрядника реконструкції. За його словами, роботи на набережній ведуться на двох берегах - з боку Центрального ринку і з боку супермаркету "Billa". На будівництві працює близько 100 осіб, які працюють і по вихідних, щоб завершити реконструкцію до настання морозів. Підрядниками будівництва виступили фірми "Фарт" і "Будсервіс плюс".

За даними будівельників, з боку супермаркету вже практично завершена установка декоративної огорожі з кулями, покладена тротуарна плитка, встановлені лавки та урни. З боку Центрального ринку завершують облицювання спуску до річки, установку огорожі і планують приступити до облаштування зеленої зони.

Довідка "SQ". 12 жовтня директор Департаменту комунального господарства Харківської міськради Віктор Кітанін заявив, що Лопанську набережну після реконструкції відкриють до 20 жовтня. Він зазначив, що до відкриття набережної підготують три сквери: Тихонова, 1-й Маївки і сквер на набережній.