Представители харьковского "Зеленого фронта" пригласили кандидатов в депутаты от Партии регионов на теледебатыКандидати в депутати Харківської міськради за списком партії "Зелена планета", представники Харківської обласної організації (ХОО) "Зелений фронт", запросили першу п'ятірку кандидатів у депутати міськради від Партії регіонів взяти участь у теледебатах. Зокрема, активісти "Зеленого фронту" запрошують подебатувати Геннадія Кернеса, Олександра Кривцова, Олександра Жданова, Юрія Пояркова та Світлану Бабицьку. Відкрите запрошення підписали члени координаційної ради ХОО "Зелений фронт" Юлія Юдіна, Юрій Кальченко, Вікторія Кравченко, Ігор Рассоха та Євген Соловйов.

Дебати пропонується провести 28 жовтня (початок - о 19.00) за адресою: вул. Полтавський Шлях, 31 ("Офісний центр", офіс 13). Запрошення на дебати було зареєстровано 25 жовтня в громадській приймальні Партії регіонів (вул. Скрипника, 4).

"Ми запрошуємо першу п'ятірку "регіоналів" на телеефір, щоб вони чітко відповіли, що ж доброго було зроблено для харків'ян останнім часом - конкретно і з цифрами. Найбільше нас цікавить, скільки було продано парків за ці чотири роки і кому, що відбувається з харківським водопроводом, куди йде наша квартирна плата, яку збирає "Жилкомсервіс", - зазначив Ю.Кальченко.

Довідка "SQ". Чергові вибори до місцевих рад, а також вибори міських, селищних та сільських голів призначені в Україні на 31 жовтня.