Организация "Патриот Украины" провела факельное шествие против "эмигрантской преступности" в ХарьковеОрганізація "Патріот України" й об'єднання фанатів футбольного клубу "Металіст" (Харків) "United Kharkov" ввечері 24 жовтня провели смолоскипну ходу проти "емігрантської злочинності" від ДК ХЕМЗ до ст. м. "Московський проспект", а також мітинг. Мітинг пройшов недалеко від школи, в якій сталася бійка українських і в'єтнамських школярів. В акції взяли участь близько 300 осіб. Про це повідомили "SQ" в організації "Патріот України".

Учасники акції кричали "Пам'ятай чужинець-тут господар українець!", "Емігранти - геть додому!". Як повідомили "SQ" в організації, мета акції - звернути увагу громадськості на проблему емігрантської злочинності. На мітингу був присутній батько одного зі школярів, який постраждав від бійки з в'єтнамськими школярами. Мітингувальники заявили про свою вимогу до правоохоронних органів об'єктивно розслідувати цю справу і покарати винних.

Довідка "SQ". Двоє старшокласників харківської школи № 8 (Салтівське шосе, 61) з колото-різаними ранами госпіталізовані після бійки з в'єтнамськими школярами, що сталася вдень 8 жовтня. Слідчий відділ Московського райвідділу міліції порушив кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство; карається позбавленням волі терміном від 10 до 15 років). Підозрюваний затриманий.