Харківські студенти зможуть поборотися за право особисто познайомитися з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним. Як розповіла 24 січня "SQ" голова Харківської обласної організації "Молоді регіони" Анастасія Кобець, 1 лютого стартує програма "Познайомся з губернатором". "Взяти участь може студент будь-якого харківського ВНЗ. У результаті буде відібрано максимум п'ять найкращих, які й зустрінуться з М.Добкіним", - зазначила А.Кобець.

За її словами, програма розрахована на 10 тижнів. За цей час учасники зустрінуться зі співробітниками органів виконавчої влади, керівниками харківських підприємств, а також з губернатором і керівництвом Харківської облради - його головою Сергієм Черновим та першим заступником голови Оленою Олешко.

В рамках програми студенти візьмуть участь у тренінгах з ораторської і лідерської майстерності. "Отримані знання учасники продемонструють у фіналі. Кожен студент повинен буде підготувати програму розвитку одного з підприємств і міста в цілому і презентувати її", - розповіла А.Кобець. Оцінювати роботи один одного будуть самі студенти, а також спеціальне журі. Зустріч з М.Добкіним запланована на 10-й тиждень програми, але в якому вигляді і де вона пройде - поки невідомо.

Довідка "SQ". Охочі стати учасником програми "Познайомся з губернатором" можуть до 27 січня записатися за тел. (057) 752-29-29.