"Kharkov Fashion Days" ("Харківські дні моди") пройдуть 13 і 14 листопада в готелі "Харків Палас". Відбудеться показ нових колекцій одягу українських дизайнерів сезону весна/літо-2013. Як повідомили "SQ" організатори проекту, вперше на регіональному показі дизайнери представлять колекції заздалегідь, як прийнято в "великій моді".

На відміну від попередніх "Kharkov Fashion Days", що пройшли в березні, в листопадових братимуть участь лише українські дизайнери - переважно київські та харківські. "Цим підкреслюється увага до конкретно української моди, українським іменам і маркам", - зазначила директор проекту Алла Яновська.

У перших рядах на шоу, за словами організаторів, можна буде побачити відомих у регіоні дизайнерів і стилістів, акторів і музикантів, власників і керівників магазинів одягу та салонів краси, арт-директорів модних клубів. Усього на показах очікується близько півтисячі гостей у кожен з двох днів. Окрім показів у програмі днів моди - майстер-класи стилістів і hair-show від салонів краси.

Довідка "SQ". "Kharkov Fashion Days" проходять з 2009 р. За три роки в показах взяли участь понад 100 українських дизайнерів з різних міст і 30 світових брендів одягу. Шоу проходить два рази на рік - навесні та восени.