Військова театралізована вистава "Дякуємо, солдати, вам" за участю чинного складу Харківського гарнізону та творчих колективів міста відбудеться 9 травня на пл. Свободи в Харкові. Про це 24 квітня розповіла журналістам директор Департаменту культури Харківської міськради Світлана Бабицька.

За її словами, в рамках цієї вистави за площею пройдуть військові Харківського гарнізону і відбудеться плац-парад за участю курсантів Академії внутрішніх військ МВС України та ансамблю барабанниць Національного педагогічного університету ім. Г.Сковороди. Також на площі пройдуть показові виступи спецпідрозділу кінної міліції та виставка бойової та ретро-техніки. Вистава відбудеться з 12.00 до 14.00.

С.Бабицька також повідомила, що з 14.00 у сквері за пам'ятником Леніну ветеранів Великої Вітчизняної війни будуть пригощати польовою кашею, а ввечері на площі пройде концерт зірок естради, який завершиться святковим феєрверком. Концерт розпочнеться о 19.00. На ньому виступлять Наталя Могилевська, Олег Газманов, Микола Гнатюк, Вітас і фольклорний колектив "Буранівські бабусі", який представить Росію на Євробаченні-2012.