В связи с приездом Януковича в Харькове перекроют основные автомагистралиРух автотранспорту пр. Гагаріна, вул. Кірова, пр. Московським, Салтівським шосе та пр. 50-річчя СРСР у четвер, 25 жовтня, буде тимчасово обмежений у зв'язку з візитом до Харкова президента України Віктора Януковича. Про це "SQ" повідомили в Управлінні ДАІ Головного управління МВС України в Харківській області.

Щоб уникнути заторів або інших ускладнень руху, водіїв закликали заздалегідь спланувати свій маршрут. Також у ДАІ нагадали, що при наближенні автомобіля з включеною світловою і звуковою сигналізацією та колони транспорту водії, незалежно від напрямку їх руху, зобов'язані дати дорогу. При цьому категорично забороняється обганяти, випереджати колону, рухатися зі швидкістю колони суміжними смугами або займати в ній місце.

Довідка "SQ". Президент України Віктор Янукович 25 жовтня відвідає Харківську область з офіційним візитом. За попередньою інформацією, він візьме участь у відкритті вишки з видобування газу в Первомайському районі, відвідає ВАТ "Турбоатом" і одну з харківських установ культури.