Из-за гололеда в Харьковском аэропорту отменили ряд авиарейсовЧерез недостатнє зчеплення шасі зі смугою в Харківському аеропорту скасували низку авіарейсів. Про це повідомляється на сайті аеропорту. Зокрема, скасовані рейси з Харкова до Києва ("Бориспіль", відправлення о 7.20), Москву ("Шереметьєво", відправлення о 5.10 і о 12.50). Рейс на Дубаї затримано до 11.40 (мав вирушити о 8.00), пізніше був скасований

Як зазначили "SQ" у Міжнародних авіалініях України, які здійснюють рейс на Київ ("Бориспіль"), учора літак вилетів у рейс із Києва, прилетів до Харкова, але зміг сісти в аеропорту, оскільки було занадто слизько. А сьогодні він не став вилітати з Борисполя. Відповідно, скасований і сьогоднішній зворотний рейс із Харкова до Києва.

Як повідомили в прес-службі Харківського аеропорту, вчора вранці, 22 січня, літак "Сухий Суперджет 100" авіакомпанії "Аерофлот", не вилетів до Москви через внутрішні проблеми в авіакомпанії. У той же день пасажирів доставили до Москви літаком, який здійснював рейс Донецьк-Москва.