В. Янукович осмотрел парк Горького. Один из аттракционов не заработалПрезидент України Віктор Янукович 22 серпня в рамках робочої поїздки до Харкова оглянув реконструйований Центральний парк культури і відпочинку ім.М.Горького. Як передав кореспондент "SQ", президента супроводжували голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, міський голова Геннадій Кернес і народні депутати. Під час відвідування парку президент, зокрема, оглянув екстрим-зону та дитячий майданчик.

Для відвідувачів хотіли запустити атракціон "Вежа падіння", до якого зайшли, зокрема, нардеп Інна Богословська, депутат облради Дмитро Добкін та голова Зміївської райдержадміністрації Євген Мураєв, однак атракціон не спрацював. Як пояснив журналістам заступник міського голови Ігор Терехов, атракціон працює нормально, проте необхідний деякий час для включення його компресорів.

Довідка "SQ". Сьогодні, 22 серпня, президент України перебуває з робочою поїздкою у Харкові. З ним також прибули міністр економіки Петро Порошенко і міністр ЖКГ, регіонального розвитку та будівництва Анатолій Близнюк.

Парк ім.Горького буде офіційно відкритий для відвідувачів 23 серпня. У цей день з 10.00 до 20.00 усі атракціони будуть безкоштовними. На території парку будуть працювати нові майданчики й атракціони, вироблені в Німеччині, Італії, Канаді та Франції, серед них - "американські гірки", найбільше в Україні колесо огляду (висота - 55 м), а також атракціони для маленьких дітей, комплекс для любителів екстремальних видів спорту, роллердром, ретро-зона, ставок з човнами, автодром, альтанки для любителів доміно, контактний зоопарк та інші об'єкти. У парку також встановлені декоративні конструкції: "Канада", "Англія", "Єгипет", "Майя", "Вхідна група", "Дикий Захід".