Харківський телеканал "Simon" зник з сітки мовлення кабельної мережі "Тріолан". Як розповіла "SQ" генеральний продюсер телеканалу "Simon" Вікторія Аннапольска, про зникнення телеканалу з ефіру керівництву "Simon" повідомили телеглядачі. За словами Аннапольскої, керівництво телеканалу вже звернулося до компанії "Тріолан" з цього питання. "Нам обіцяли, що телеканал повернеться в ефір, але поки нічого не змінилося. Можливо, ситуація якось зміниться після вихідних", - зазначила Аннапольска.

Як повідомили "SQ" у "Тріолані", телеканал "Simon" зник з ефіру через технічні причини, але коли мовлення відновиться не уточнили.

Довідка "SQ". Харківський телекнал "Simon" ретранслює телеканал "ТВі". Як повідомила прес-служба телеканалу, "ТВі" почав зникати з кабельних мереж, передає "РБК-Україна". "Без жодних попереджень телеканал був відключений від кабельних мереж торгової марки" Тріолан ". Це означає, що можливості дивитися "ТВі" позбавили мешканців у 11 містах України. Це, зокрема, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Луганськ, Одеса, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чугуїв. У "Тріолані" ситуацію, що склалася пояснюють технічною несправністю", - йдеться в повідомленні "ТВі".

12 липня Державна податкова служба у м. Києві порушила кримінальну справу стосовно генерального директора телерадіокомпанії "Телерадіосвіт" ("ТВі") Миколи Княжицького за ухилення від сплати податків на суму 3 млн. грн.