Весной компания "Turkish Airlines" начнет выполнять рейсы Стамбул - Харьков Авіакомпанія "Turkish Airlines" (Туреччина) планує навесні почати виконання регулярних польотів за маршрутом Стамбул - Харків - Стамбул. Про це повідомили "SQ" у прес-службі міжнародного аеропорту "Харків". "Turkish Airlines" уже найближчим часом збирається почати продавати квитки на цей рейс. Очікується, що перельоти будуть здійснюватися двічі на тиждень - щовівторка і щоп'ятниці. Рейс буде виконуватися на повітряних судах типу "Boeing 737-800" - саме вони становлять основу парку літаків цього авіаперевізника.

Як відзначили у прес-службі аеропорту, на даний момент обслуговуванням польотів за маршрутом Харків- Стамбул займається турецька компанія "Pegasus". У рамках зимового розкладу рейси цієї авіакомпанії здійснювалися п'ять разів на тиждень.

Довідка "SQ". "Turkish Airlines" базується в Стамбулі. Географія польотів охоплює більше 200 напрямів до більш ніж 80 країн. Головним хабом авіакомпанії (аеропортом, який використовується як пункт пересадки пасажирів) є Міжнародний аеропорт ім.Ататюрка (Стамбул), другорядними хабами - міжнародний аеропорт "Есенбога" (Анкара) і Міжнародний аеропорт ім. Сабіха Гекчен (Стамбул).