Харківська команда перемогла в першому турі всеукраїнського телепроекту "Майданс", який пройшов 19 березня на майдані Незалежності в Києві. У цьому турі змагалися команди Хмельницького і Харкова. Від Харкова в Києві виступали 500 учасників, яких привіз у  столицю спеціально виділений для цього потяг. Харківську команду тренував хореограф Олександр Евмешкін. Трансляція змагання проходила в прямому ефірі на телеканалі "Інтер".

Вели шоу артисти Тіна Кароль та Сергій Лазарєв. Конкурс складався з трьох турів: хід по вулиці, авторський танець і спільний танець двох команд. Змагання судило журі, у складі якого були театральний режисер Роман Віктюк, телеведучий Отар Кушанашвілі, хореограф Мігель і російська балерина Анастасія Волочкова. За результатами голосування журі харківська команда набрала 68 балів, команда Хмельницького - 65. Також переможців обирали глядачі, які шляхом SMS-ок чи телефонними дзвінками відправляли свої голоси за ту чи іншу команду. Після голосування телеглядачів і загального підсумовування балів (124 проти 109 у Хмельницького) переміг Харків (56% голосів телеглядачів).

Як відзначили члени журі, такого проекту, такої запальної енергії учасників вони ніде ще не бачили. За словами А. Волочкової, вона не уявляла, що можна провести таке шоу, коли на одному майданчику могли б танцювати 1000 чоловік.

Довідка "SQ". Щосуботи на телеканалі "Інтер" в прямому ефірі будуть змагатися два міста: пари суперників визначені шляхом жеребкування. Переможець танцювальної дуелі визначається за результатами голосування телеглядачів у прямому ефірі і за оцінками журі, яке виставляє командам бали за кожен етап змагань. Усього в проекті бере участь 12 міст. Місто-переможець проекту отримає 1 млн.грн.

Харківських учасників телепроекту також підтримували на пл.Свободи в Харкові.