У Московському районі Харкова 17 травня двоє невідомих напали на приватну фірму і, погрожуючи зброєю, забрали з сейфа фірми 20 тис. грн. Міліція затримала їх по гарячих слідах. Про це 18 травня повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області.

Двоє невідомих прийшли до офісу фінансової фірми в кінці робочого дня, приблизно о 18.00. В офісі були дві жінки-касири, 41 і 44 років. Зловмисники пригрозили їм пістолетом, і ті віддали готівку, яка була в сейфі. Як повідомив офіційний сайт прокуратури Харківської області, вони вкрали 20 тис. грн. і намагалися втекти, однак їм перешкодила служба охорони фірми.

За підозрою у скоєнні злочину затриманий 39-річний мешканець Харкова і 33-річний мешканець сел.Борова, у яких вилучено пістолет ПМР з гумовими кулями, викрадені гроші й автомобіль "Ноndа Аccord". Порушено кримінальну справу за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). За інформацією міліції, нападникам загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.