Харківська газета "Главное" може перестати виходити в паперовому вигляді і залишиться тільки в електронній версії. Про це повідомив журналістам у Харкові власник газети, народний депутат, керівник Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков.

"Медіахолдинг отримав серйозні, неадекватні удари. Ми були змушені серйозно скорочуватися. У нас немає ефірного мовлення. Але ми продовжуємо судові процеси в усіх напрямках і ми їх не зупинимо. Рано чи пізно це закінчиться справедливо", - заявив Аваков.

"Ми маємо намір залишатися у всіх секторах медіапростору. Ми думаємо, як ми будемо трансформувати друковану газету "Главное". В інших випадках медіахолдинг украй важливий як для влади, так і для опозиції", - заявив Аваков. Він зазначив, що у медіахолдингу є фінансові проблеми, оскільки медіаструктури зазвичай фінансуються за рахунок інших видів бізнесу. "А оскільки інших видів бізнесу у мене не залишилося, виникають складнощі", - заявив Аваков.

Нагадаємо, минулого року закрився низку медіаресурсів, які пов'язують з Аваковим. Це газета "П'ятниця", прес-центр "Майдан Свободи", служба новин "Харківські новини", служба новин "АТН" припинила мовлення на регіональних каналах, перестав також віщати телеканал "А/ТВК".