Колектив локомотивного депо "Основа" нагороджений Почесною грамотою виконкому Харківської міськради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток залізничного транспорту, а також з нагоди 100-річчя депо. Відповідне рішення було прийняте 17 серпня на засіданні виконкому міськради. Також до Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості (відзначається у другу неділю вересня - "SQ") почесними грамотами відзначені співробітники ПАТ "Харківміськгаз" Сергій Байцур та Наталія Гранкіна.

До Дня міста та Дня незалежності за високий професіоналізм, компетентність та плідну працю почесною грамотою виконкому нагороджений судовий розпорядник Харківського апеляційного адміністративного суду Олександр Гречка.

З нагоди Дня підприємця (відзначається в першу неділю вересня - "SQ") за плідну працю та високий професіоналізм почесними грамотами виконкому відзначені приватні підприємці В.Белявцева, О.Воробйова, Г.Глібов, І.Гурарій, Н.Кудрянцева, А.Мельниченко, О.Нижегородцева, З.Нікуліна, І.Перевозник, Л.Фоломеєва, Р.Храмцова, С.Чистяков та профспілковий працівник О.Чернова.