Трамвайний переїзд на перехресті пр. Гагаріна та вул. Кірова в Харкові відремонтували. Ремонт вели підрядники на власні кошти. Про це 16 серпня повідомив журналістам перший заступник харківського міського голови Олександр Кривцов. За його словами, пояснюючи свою неякісну роботу, підрядники заявили, що поспішали закінчити ремонт до Євро-2012. Але це не може бути виправданням, тому що з моменту закінчення робіт улітку 2011 р. і до початку чемпіонату минуло багато часу.

"Працювати треба добре. Ось вони і були покарані: ми змусили їх переробляти переїзд. Можливо, їм цього не хотілося, але вони все зробили, причому за власний рахунок", - зазначив Кривцов.

Також віце-мер розповів, що як тільки в міському бюджеті з'являться потрібні кошти, а саме: більше 5 млн.грн., буде реконструйовано трамвайний переїзд на перехресті вул. Академіка Павлова і Московського проспекту. Крім того, планується реконструкція трамвайного переїзду на перехресті проспектів Леніна і Правди. Вартість цього ремонту - близько 900 тис.грн.

Довідка "SQ". Переїзд на перетині пр. Гагаріна та вул. Кірова був відкритий після реконструкції менше року тому - 22 серпня 2011 р.

Як заявив у червні міський голова Геннадій Кернес, при будівництві цього трамвайного переїзду підрядник допустив погрішності і тепер буде їх усувати за свій рахунок, переробляючи верхній шар його покриття.