Начальник сектору охорони громадського порядку Дзержинського РВВС Харкова майор міліції Володимир Чугаєвський подав до Московського районного суду Харкова позов про захист честі, гідності і ділової репутації до журналіста газети "Наше життя" Дениса Корнєва. Про це повідомили "SQ" у Центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області.

11 серпня ЗМІ поширили інформацію про те, що в ході акції протесту звільнених співробітників КП "Міськелектротранс" Д.Корнєв постраждав унаслідок дій міліціонера. В.Чугаєвський цю інформацію спростував, звинувативши Д.Корнєва в наклепі.

Спарвка "SQ". 10 серпня п'ять звільнених співробітників КП "Міськелектротранс" (Харків) оголосили безстрокове голодування. Як заявив керівник первинної профспілкової організації "Захист справедливості" Андрій Ільгов, це водії депо № 3, які були звільнені після страйку працівників підприємства.

Харківський окружний адміністративний суд заборонив проведення акції протесту. 10 серпня близько 23.40 з цим рішенням суду до учасників акції підійшов майор міліції у супроводі 25 правоохоронців. Згодом журналіст газети "Наше життя" заявив, що правоохоронці намагалися відвести пікетників силою, а він особисто постраждав у результаті зіткнення з міліціонером. Прибулі на місце медики констатували у Д.Корнєва підозру на перелом ребер та струс мозку.

Як повідомив офіційний сайт Харківської міськради, до міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова близько 00:30 11 серпня звернувся 26-річний чоловік, який представився журналістом газети "Наше життя". Він стверджував, що був побитий співробітниками міліції на пл. Свободи й отримав травму шийного хребця. Після огляду і проведення рентгенографії черговий лікар запропонував пацієнту провести томографічне обстеження, щоб встановити точний час отримання травми, проте чоловік відмовився від додаткового обстеження і лікування, оскільки "не довіряє медичним працівникам". За півтори години після приїзду він самостійно залишив лікувальну установу.