Около 40 тыс. харьковчан принимают участие в общегородском субботнике  Загальноміський суботник проходить 16 квітня у Харкові в рамках всеукраїнського суботника та двомісячника благоустрою міста "Зелена весна-2011". У ньому бере участь 38 тис. 600 чол. Про це повідомив сайт Харківської міськради з посиланням на Департамент комунального господарства міськради. Учасники суботника проводять санітарну очистку території в усіх районах міста.

Довідка "SQ". 16 квітня оголошено днем ​​проведення всеукраїнського суботника з благоустрою територій. Про це повідомив перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Юрій Хіврич під час селекторної наради з регіонами.

Перший цього року суботник у Харкові та області пройшов 26 березня. У загальноміському суботнику, зокрема, взяли участь харківський міський голова Геннадій Кернес, його заступники Олександр Кривцов, Михайло Фатєєв і Світлана Горбунова-Рубан. Прибирання прибудинкових територій, парків, узбіч і скверів проходило в усіх 9-ти районах міста. Також в цей день на прибирання розділової смуги Московського проспекту на перетині з вул. Харківських дивізій вийшли голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, його заступники, працівники апаратів облдержадміністрації та облради, депутати облради.