У результаті сильного вітру, грози й граду ввечері 14 червня у Валківському, Дергачівському, Харківському районах Харківської області, а також у Богодухові було повалено багато дерев, пошкоджено дахи будинків, були випадки відключення електропостачання. Як повідомив офіційний сайт Харківської облдержадміністрації (ХОДА) з посиланням на начальника Головного управління ЖКГ ХОДА Романа Гриву, у Валках поривами вітру були пошкоджені дахи кількох житлових будинків, спортивного комплексу, котельні та клубу. Було знеструмлено 300 абонентів. На 8:30 усі населені пункти підключені до електропостачання.

У Харківському районі були знеструмлені 10 населених пунктів, на 6:00 15 червня практично всі абоненти підключені до електропостачання.

На території Дергачівського району через зливу, граду і шквалистого вітру впало близько 500 дерев, було знеструмлено 65 населених пунктів. Протягом ночі на території району працювали п'ять аварійно-рятувальних бригад. На ранок 15 червня електропостачання було відновлено в 64 населених пунктах.