Близько 700 людей зібралися сьогодні, 14 травня, на мітинг біля прохідної ДП "Харківський приладобудівний завод ім.Шевченка". Про це повідомив "SQ" голова громадської організації "Трудова Харківщина" Павло Тищенко. За його словами, сьогодні працівники заводу не стали вмикати верстати, о 7.00 зібралися біля прохідної. Робітників турбує невиплата зарплати, а також відсутність роботи.

Як зазначив П.Тищенко, мітингувальники вимагають, щоб до них приїхав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. "Зараз з робітниками розмовляє заступник губернатора Андрій Моченков. Але вони наполягають на зустрічі з губернатором", - зазначив П.Тищенко.

Довідка "SQ". Завод ім.Шевченка виробляє телефонні станції, системи управління для спецтехніки й енергооб'єктів. У 1992-1997 рр. на заводі освоїли серійне виробництво електронних систем, приладів, блоків та датчиків, призначених для використання в різних видах бронетанкової техніки. Заборгованість із зарплати на заводі становить близько 30 млн.грн.