На в'їзді в Чугуїв (Харківська обл.) утворилася велика пробка. Як повідомили "SQ" з місця подій, близько 40 хвилин автобуси та автомобілі стояли на в'їзді в Чугуїв і не могли рухатися далі. Транспорт у зворотному напрямку просувався, але дуже повільно. У результаті утворилася пробка довжиною  3-4 кілометри.

Пізніше ситуація змінилася. Транспорт у напрямку до Чугуєва почав повільно їхати, але перестали рухатися бажаючі виїхати з Чугуєва. Рух автомобілів і автобусів призупинили співробітники ДАІ.

Як стало відомо "SQ", пробка утворилася у зв'язку з ремонтом дороги в напрямку на Чугуїв. З самого ранку робітники укладають на дорозі шар асфальту. У зв'язку з цим, як кажуть водії маршрутних автобусів, рух на одній із смуг зупиняють на 40 хвилин - годину, потім цією смугою пускають транспорт, але перекривають іншу смугу.

Довідка "SQ". Нагадаємо, що цього року почали ремонтувати дорогу в напрямку Донецька. Планувалося відремонтувати 130 км дороги. Ремонт дороги на Донецьк почали від Московського проспекту в Харкові, хоча спочатку "Укравтодор" хотів реконструювати тільки ділянку дороги від Чугуєва.