У кримінальній справі про вбивство головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва залишилася одна версія - його зникнення пов'язане з його професійною діяльністю. Про це 13 липня під час прямої телефонної лінії в харківській редакції газети "Комсомольська правда" в Україні" повідомив прокурор Харківської області Геннадій Тюрін.

За його словами, спочатку відпрацьовувалося вісім версій, але сім уже відкинуті. Справа, як і раніше знаходиться на контролі Міністерства внутрішніх справ і президента України Віктора Януковича. Справу веде слідчий з особливо важливих справ МВС України.

Довідка "SQ". 11 серпня 2010 р. В.Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору і не повернувся. Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею "умисне вбивство". У березні 2011 р. міліція оголосила в розшук двох підозрюваних у справі зниклого В.Климентьєва.

Як заявив у березні міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов, у справі про вбивство В.Климентьєва залишилося дві основні версії. Одна з версій - вчинення злочину з метою дискредитації вищих посадових осіб Харківської області, друга, пріоритетна, версія - це вчинення злочину у зв'язку з виконанням В.Климентьєвим своїх обов'язків.