Дворец бракосочетаний сегодня продлил время работы. В день "конца света" также ожидается свадебный ажиотажСьогодні, 12 грудня, в Центральному палаці одруження в Харкові одружаться 24 пари, що багато для буднів (дата 12.12.12 вважається щасливою). Про це повідомили "SQ" у центральному РАГСі. Причому очікується, що до кінця дня кількість пар, які бажають зареєструвати шлюб, збільшиться (якщо жінка, яка бажає вступити шлюб, принесе до РАГСу довідку про вагітність, то таку пару можуть зареєструвати відразу ж після подачі заяви).

У зв'язку з весільним ажіотажем сьогодні Центральний палац одруження працює з 10.00 до 20.00 (зазвичай у зимовий час палац починає реєструвати шлюби з 14.00). Середній вік пар, які сьогодні одружаться, - від 27 до 40 років. Окрім того, є пара, в якій жінці - більше 60 років, а чоловіку - за 70.

Також у палаці одруження повідомили, що в дату передбачуваного "кінця світу" (21 грудня закінчується календар майя, деякі люди вірять, що в цей день настане кінець світу) шлюб зареєструють більше 20 пар. При цьому одружитися в цей день хочуть, в основному, юні пари.